Trabzon Havalimanı’nda eğitim seferberliği

DHMİ Trabzon Havalimanı Başmüdürlüğü Turizm sezonu öncesi bir yandan inşaat ve bina yenileme çalışmaları, diğer taraftan da personel eğitimi ile misafirlerine daha kaliteli hizmet vermeye hazırlanıyor.

Havalimanı Başmüdürü Mahmut Kuleli’nin ve Havacılık Eğitim Daire Başkanı Osman Serdar’ın telekonferans yöntemiyle katılım sağladığı eğitimler, bu hafta Avrasya Üniversitesi Ömer Yıldız Kampüsü konferans salonunda Cuma gününe kadar devam edecek.

havalimani-1.webp

Eğitim, Yönetim ve Davranış Bilimleri Uzman olan Havalimanı Şube Müdürü Dr. Burhan Çapan tarafından veriliyor.

Eğitimler; hizmet alımı, personellere yönelik olarak kurum kültürü, kurumsal aidiyet, motivasyon ve iletişim gibi konuları kapsıyor.

Dr. Burhan Çapan konuyla ilgili olarak, “Kurallar, binalar, teknolojiler devamlı surette değişim yaşamakta ve yenilenmeye ihtiyaç duymaktadır. İnsan kaynağı ise kaliteli hizmetin ve sürdürülebilir başarının en önemli unsurudur. Dolayısıyla değişime uyum sağlamak ve sürdürülebilir başarı için tüm etki faktörlerini eşgüdümlü hale getirmemiz şarttır. Şu veyahut bu unvan, şu birim değil; topyekûn bir aile ve sistem anlayışıyla çalışanlarımızı her dinamik ve bilgi gücüne sahip hale getirme çabası içerindeyiz” dedi.

havalimani-2.webp

Scroll to Top