CHP’den Akçaabat’ta miting! “Parti değil kişi ve proje seçimi”

CHP, yerel seçimler öncesinde Trabzon’un Akçaabat ilçesinde miting düzenledi.

Mitingde CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral, CHP Akçaabat Belediye Başkan adayı Osman Kalyoncu, CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, CHP Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu ve partililer katılım sağladı.

Mitingde konuşan CHP Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, “Bu seçim bir yerel seçim. Bu seçim genel seçim ile karıştırılmasın sizlerden ricamdır. Parti seçimi değil kişi ve proje seçimidir. Haçkalı Baba Hastanesi’nin önündeki kavşağın sorunu inşallah çözülecek. 10 yıldır otopark sorunu var. Henüz bir katlı otopark yapılmış değil. Akçaabat’ın neresinden kültür kaldı, neresinde turizm kaldı. Sahillerde plastik şişeler torbalar, çöpler görüyoruz. Akçaabat’ın sahillerini neden düzeltmiyorsunuz. Hıdırnebi’deki yerel halk mağdur. Yolu yok, suyu yok, elektriği yok, kanalizasyonumuz yok diyor insanlar.” ifadelerini kullandı.

CHP’den Akçaabat’ta miting! "Parti değil kişi ve proje seçimi"

CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, yaptığı konuşmada “Anlatılanlar yıllardır Akçaabat’ın kanayan yaraları. 3-4 gün sonra sandığa gideceğiz. Akçaabat’a yatırım gelmesi, öğretmenlerin atanması, emekliler için çocuklar için yeni bir iktidar anlayışına ihtiyaç var. Hala vaat veriyorlar, sorunları çözün. Akçaabat’ta Trabzon’da Türkiye’de ne kadar sorun varsa hepsinin çözülmesi gerek. Herkes kendine adına bir ateşi yaksın. Açlık sınırı 17 bin TL. Yani bugün asgari ücret olan birinin evinin gıda ihtiyacını karşılıyor. Onurlu bir yaşam aylık gelir 60 bin. Sandığa gidin değişimin öncüsü olun.” dedi.

CHP’den Akçaabat’ta miting! "Parti değil kişi ve proje seçimi"

Ayrıntılar geliyor…

Scroll to Top